2010年3月16日 星期二

生日願望

1) 今日有人唱生日歌畀我聽。
2) 不要再造惡夢,我厭惡喊醒或嚇醒。
3) 叻D醒D! 我對自己的愚蠢感到十分不耐煩。
4) 認識的人都身體健康和平安,我不想難過傷心。

10 則留言:

小玄 提到...

恭祝你福壽與天齊﹐慶賀你生辰快樂。年年都有今日﹐歲歲都有今朝。恭喜你﹐恭喜你 。

小星, 大個女啦..醒D靚D :P

小星 提到...

多謝。

---
(年年都有今日﹐歲歲都有今朝。 <--唔知係咪好事)

凱恩 提到...

今年看來不能一邊唱生日歌一邊落order了。祝妳的Nexus One 使用率奇高,每天都過著充實的生活!

小星 提到...

多謝你嘅祝福~

Nexus One星期六已送抵...但係我未有空買叉電「轉換器具」、保護貼呀,應該會今個星期買到嘅...。宜家部機我放咗0係櫃。

不過我都希望 Nexus One 使用率奇高,實在搵唔到200分鐘通話又上到網嘅電話Plan。唯有寄望上多D網,咁「抵」D!!

每天都過著充實的生活! <--我仍然迷惘,究竟哪種才是理想生活,不知應該「充實」哪一方面...

匿名 提到...

感觸的一晚, 願與你一直一直「年年有今日」,因為我儲齊一套相!!!

小玄 提到...

點解唔係好事??
假如有幾個月唔見我...可能已經.....(閘住反彈無回頭)

小星 提到...

親愛的
一套相...代表多少的共同經歷!
想到你將會不在我身邊,我就會怕,就會哭。是該認真想想到美國'相睇'...那末,當我要哭的話都可躲在你懷裡。

小星 提到...

小玄
我處於迷惘,究竟甚麼是我應努力的方向? 這樣的自己很討厭。

黑人 提到...

遲了,補祝生日快樂!

小星 提到...

多謝多謝