2010年9月26日 星期日

迪士尼黑色世界

好想去迪士尼黑色世界呀~

很久很久沒有去香港迪士尼,有4年了!! 都沒有人要跟我去玩...

唉...自從溫蒂夫婦發現我真的會怕「鬼」,即去海洋公園哈囉喂是真的會狂叫,用力叫又嚇得肌肉崩緊,然後會很累很累,甚至於吃不下飯; 他們每年都邀請我去海洋公園玩。可是我才不要哩~
基本上付錢讓人家嚇我是有違我的金錢觀念。那次去只是有特別原因 overide 我的一般金錢觀念。

我覺得迪士尼的應該不會令人太「驚」。佈置和巡遊等等都應該蠻漂亮。
好想去...

10 則留言:

小玄 提到...

其實海洋公園同迪士尼同都唔會太恐怖, 因佢地D人都唔可以接觸遊客..哈哈~

點會無人同你去@@, 想去就去,你咁多大假~~

小星 提到...

點會無人同你去 <-- 我都唔知點解

匿名 提到...

唔問下妳D「兄弟」?

同學R

小星 提到...

唉...都唔知問邊個好,我怕被人被人拒絕。呀! 之於你呢,兄弟,我費是「發熱發亮」做咁大隻電燈胆。

高貓 提到...

我覺得迪士尼都驚呀!早兩年去玩完個古老大宅都唔敢玩其他喇!

Ebenezer 提到...

打單泡一個人去囉!

小星 提到...

高貓

如果我今年去唔成,我會「安慰」自己,咁驚嘅地方,唔去都罷...

小星 提到...

Ebenezer
唔想。

匿名 提到...

問下先啦妳~~

同學R

小星 提到...

真係唔知問邊個