2010年11月2日 星期二

微小小幸福

1
上週末晨早聽4仔演唱會(恕不解釋),可以見好多好多老師舊同事朋友,又能與同學聚餐。
吃了好味串燒菠蘿,又發現自己幾鍾意食串燒。不如有機會你哋搵我一齊食喇~

2
今天1.5 小時加班,昨晚也有.5 小時,加班好~  再加之前儲起的Comp. leave。我可以搵日遲D返工或者早D走去睇戲。將會有《北斗之拳︰真救世主傳說 - 雷奧傳:殉愛之章 》、《Fate/stay night 劇場版- Unlimited Blade Works (Fate/stay night)》、《魔幻王國:黎明行者號 (The Chronicles of Narnia Voyage of the Dawn Treader)》、《魔法の少女 (Mai Mai Miracle)》。我相信好多套都無人有興趣陪我睇,最啱返工日子人少少易搵位睇戲。

3
昨晚吃了6隻生蠔。好味。
昨晚又吃了蜜桃乳酪雪糕。好好好味。

4
今晚會吃昨晚買的 Awfully Chocolate的 All Chocolate 6",應該好好食(食完再話你知真唔真 <--真好食,不過又未好食到值嗰個價囉22:33 ),所以好開心~

5
買到一條幾乎完全合身的牛仔褲,好高興!極推身型如我一般缺憾的女生到Levi's走一圈試褲!可能有大驚喜~ 

6 則留言:

Ebenezer 提到...

以上所提的,通通都稱心,確令人快意^^

小星 提到...

哈哈~ 好似成日開心都同食有關。

雪人 提到...

真係好開心喎 :)

小星 提到...

:P

小玄 提到...

唔知點解Levi's好易穿...可能我著得粗呱~

我都好鍾意食生蠔, 以前覺得好腥唔敢食...點知一試就勁愛上~~可惜無咁多錢食..哈哈.

小星 提到...

係咪有D款用薄D嘅布? 我唔識...
印象中都試過著爛一條,不過嗰條著咗好多年,成日著。