2007年12月9日 星期日

祝賀同學C與R先生


昨晚參加同學C與R先生的婚宴。整晚的氣氛都很好,令來賓都感受到新郎新娘的甜蜜和喜悅。
我本來不認識R先生,不過這一晚他的「表現」使我印象深刻,好少見到咁活潑的男士,好好啊~ R先生用那麼多心思時間準備求婚和婚禮,同學C一定感到非常幸福了。

p.s. 1: 我覺得我d同學真係好靚!
p.s. 2: 點解同學C可以有咁好的 time management,究竟佢幾時或者用咩時間準備呢? 這一年來應該無時間喎...

2 則留言:

匿名 提到...

我去佢地的婚禮, 都覺得好開心好感動!!
R先生俾我的印象都好深刻, 佢地兩個好幸福啊~!!
贊成 p.s 1: 我d同學一定包括小星 :)
re p.s. 2:我贊成, 唔知老師贊唔贊成呢?! :-p
咁除左C之外, 仲有R先生籌備婚禮嘛!! ^-^ 我聽C講, R出左好多力 ;-)

匿名 提到...

雪人

係,可以包括小星嘅,不過 Mean score 會被拉低

聽R先生d小學同學講,R先生小時候怕醜d,無咁活潑。她們說:「R先生真係好鍾意(~十分強調~)同學C,所以花咁多心思同時間準備囉~」